ruotsi elektrolind 

Tuotteet

Ota yhteyttä

 

SUOMEN ELEKTROLIND OY

suomen elektrolind Oy

Suomen Elektrolind Oy on vuonna 1995 perustettu palveleva komponenttien maahantuoja ja sähköjärjestelmien valmistaja. Komponenttivalmistajien virallisena edustajana Suomessa voimme tarjota asiakkaillemme nopean ja tehokkaan palvelukokonaisuuden.

Ajan tasalla olevat tuotetiedot takaavat että löydätte uusimmat innovatiiviset tuotteet sivuiltamme.

Vankka tekninen osaamisemme mahdollistavat asiantuntevan palvelun ja oikean teknisen ratkaisun löytämisen,   ”tiedämme mitä myymme”.

Laadukkaita tuotteitamme ovat E-T-A ylivirtasuojat, Bedia anturit, Brigade kamerajärjestelmät (peruutuskamera) ja turvalaitteet, Aurora ajoneuvojen lämmitys- ja ilmastointilaitteet sekä suuttimet, FTM Miunsken CAN-väylä järjestelmät, releet sekä laaja valikoima sähkötarvikkeita.

Olemme uudenaikainen maahantuoja  jolla on suorat yhteydet valmistajiin, vankka tekninen osaaminen, edulliset hinnat sekä korkea toimitusvarmuus.

Tutustu tuotteisiimme näillä sivuilla ja lataa haluamasi esitteet itsellesi. Kun haluat lisätietoja tuotteistamme, ystävällinen ja asiantunteva palvelumme on käytettävissäsi. Soita meille, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä.

Tutustu myös ruotsinkieliseen sisältöön: Tankgivare ja nivåvakt.

Suomen Elektrolind Oy

Lautamiehentie 3
02770 ESPOO

Puh. 09 512 2344
Fax. 09 505 0110
elektrolind[a]elektrolind.fiSuomen Elektrolind Oy    -    Lautamiehentie 3, 02770 ESPOO    -     Puh. 09 512 2344    -    Fax. 09 505 0110
Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy